Vlog #8: Los op het strand!

Het is zover! Rosie mag los! Dankzij al het harde werk tijdens de puppycursus en het oefenen thuis luistert Rosie super goed. Tijd om dat in beeld te brengen met een bezoekje aan het strand. Wanneer zijn jullie voor het laatst op het strand geweest?


Read More

Vlog #7: Een dag in het leven van Loesje

Een nieuwe vlog en weer een nieuw huisdier! Dit keer gaat het namelijk over poes Loes. Loes is het derde huisdier wat bij Renée is gekomen en had geen hele goede start. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een lieve poes die een heerlijk leventje leidt. Nieuwsgierig naar de avonturen van Loes? Kijk dan snel de vlog!


Read More

Vlog #6: Tips om je hond koel te houden bij warm weer

Warm weer! Tijd dus voor wat tips om jouw hond te laten afkoelen. In deze vlog laten Renée en Rosie zien wat zij allemaal doen om de warme dagen goed door te komen.


Read More

Vlog #5: Voor de eerste keer naar de trimsalon

De trimsalon, tja daar kan een Labradoodle niet onderuit. Goed om daar al vroeg mee te beginnen dus! In deze vlog gaan Rosie en Renée naar de trimsalon bij Dierspecialist Manon Beijer in Leusden, waar Rosie haar allereerste puppy behandeling krijgt.


Read More

Vlog #4: Leren luisteren en hulp met stofzuigen?

In de vlog van vandaag oefent Renée een aantal basiscommando's met Rosie. Binnenkort start Rosie namelijk met de échte puppycursus! Tot die tijd wordt er thuis flink geoefend. Daarnaast heeft Renée jouw hulp nodig met een probleem...


Read More

Vlog #3: Registreren in app en dierenpaspoort maken

In deze vlog legt Renée uit hoe je je kunt registreren in de Dierspecialist App en hoe je vervolgens een dierenpaspoort aanmaakt. Handig! Want zo heb je al je gegevens altijd bij de hand én je spaart bij iedere aankoop voor punten.


Read More

Vlog #2: Lancering Dierspecialist App

In deze vlog bezoeken Renée en Rosie Ouwehands Dierenpark voor de lancering van de Dierspecialist App. Heeft u de app al gedownload?


Read More

Vlog #1: Even voorstellen!

Jaaaa! De eerste Dierspecialist vlog is een feit! Voor deze serie kruipt content marketeer Renée in de rol van vlogger en neemt ze u mee met al haar huisdieravonturen. Met in de hoofdrol haar Labradoodle pup Rosie.


Read More