Een dagje weg plannen met uw hond is na maanden lang thuisblijven een welkome afwisseling. Even quality time samen met uw trouwe viervoeter, maar waar kunt u nu het beste naartoe gaan? Een dagje uit plannen met uw hond lijkt soms lastiger dan het is. Gelukkig is er genoeg te doen! Waar u ook naartoe gaat, het is altijd handig om een vast aantal artikelen mee te nemen. In deze blog zetten wij de leukste activiteiten en handigste artikelen om de reistas van uw hond in te pakken op een rij.

Uitstapje met de hond

Een dagje naar de dierentuin is voor iedereen een leuke belevenis. Er is genoeg te zien en mooie plekken om te wandelen. U kunt zelf bepalen hoelang u ergens blijft staan en u kunt zo de dag helemaal zelf indelen. Samen met uw hond naar de wilde dieren kijken, rondwandelen op de vele paden en genieten van al het moois van het dierenrijk om u heen. Er zijn een aantal leuke dierentuinen, waar uw hond ook welkom is. Honden dienen natuurlijk wel aangelijnd te zijn, maar ik neem aan dat u uw hond niet tussen de leeuwen wilt laten spelen.
Een dagje naar de dierentuin met uw hond kan naar: Dierenpark Amersfoort, Ouwehands Dierenpark Rhenen en Aqua Zoo Leerdam. Kijk goed bij welke dierentuin uw hond mee mag, dit mag namelijk niet bij alle dierentuinen.

Dagje weg met de hond

Wat natuurlijk ook superleuk om te doen is, is om de toerist uit te hangen in eigen land of in een van de buurlanden. Er is genoeg te zien en te beleven op plekken waar uw hond ook welkom is. Geniet van de cultuur en architectuur en pak een terrasje onderweg. Een dagtrip naar een stad is ook met uw viervoeter goed te doen, maar bereid u wel goed voor.
Het allerleukste voor uw hond is natuurlijk een dagje naar het strand of de bossen. Eerder schreven wij al waar u het beste kunt gaan wandelen met uw hond.

Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje, ook gedurende een dagje weg. Wist u dat Nobby een EHBO set heeft, inclusief tekentang. Zo heeft u altijd alles bij de hand om snel in te kunnen grijpen mocht dat nodig zijn.

Reistas hond inpakken

Of u nu een dag of een weekend weggaat met uw hond. U zult altijd ongeveer dezelfde mee moeten nemen. Om niks te vergeten hebben wij de belangrijkste spullen op een rij gezet.

Halsbandje, tuigje en lijn

Uw hond mag niet overal loslopen. Zorg er daarom altijd voor dat u een uitrollijn meeneemt, zodat uw vriendje toch genoeg bewegingsvrijheid heeft. Zorg voor een mooi matchend setje met de Nobby Mesh Preno halsband en lijn. Deze zijn ook te verkrijgen in een tuigje. Bent u benieuwd naar de voordelen van een halsband of tuigje lees het dan in deze blog.

 

Water en voeding

Zorg altijd voor voldoende drinkwater. In de zomer lopen de temperaturen snel op en dan heeft uw hond meer water nodig om koel te blijven. Super handig zijn dan ook deze Nobby reisdrinkflesjes. Dit is de ideale drinkfles voor onderweg en u kunt hem met een haak bevestigen aan uw riem of tas, zodat u de drinkfles altijd bij de hand heeft. Is het toch nog te warm? Dan is het tijd om af te koelen op de koelmat.

 

Van al die activiteiten worden we allemaal hongerig. Neem daarom praktische snacks en voldoende voer mee. De snackpot van Nobby is ideaal om al het lekkers voor uw viervoeter in mee te nemen.

 

Deken en mand

Gaat u langer dan een paar uur op pad dan is het altijd handig om een deken of de mand van uw hond mee te nemen. Even lekker tot rust komen op zijn eigen vertrouwde plek. De zachte fleecedeken van Nobby neemt u makkelijk mee en is ook geschikt om in de bench of in de hondenmand te leggen. Het comfortbed van Nobby is licht van gewicht en heerlijk zacht om in bij te komen van alle avonturen. Zo heeft uw hond altijd zijn mandje bij de hand. En iets vertrouwds als je van huis weg bent is altijd erg fijn.

In het buitenland mag u uw hond vaak niet los vervoeren. in Nederland mag uw hond wel los op de achterbank of op de bijrijdersstoel. Toch wordt aangeraden om uw huisdier in een speciale autogordel te vervoeren.

Meenemen voor de hond

Is uw hond bekend met een bench dan is het handig om deze mee te nemen. Zo kunt u uw trouwe viervoeter eventueel in de bench laten als u snel iets moet gaan vragen of regelen of u vervoert uw hond in de bench als u met de auto weggaat. Heeft u een kleinere hond en neemt u deze het liefst overal mee naartoe? Of heeft u een puppy die nog niet zoveel kan lopen dan is de Nobby design draagtas ideaal. Zo kunt u uw beste vriendje overal mee naartoe nemen.

 

U heeft alles op een rijtje om er een geslaagd dagje uit van te maken. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd terecht bij uw favoriete Dierspecialist winkel. Wat gaat u deze Hemelvaart doen met uw hond?

Reacties