Een stofzuiger die moeiteloos dierenharen opzuigt? Ja die bestaat! De CX7 Animal Edition steelstofzuiger van AEG heeft een sterke zuigkracht en wordt geleverd met een gemotoriseerd mondstuk, speciaal voor het opzuigen van dierenharen. En het mooiste is: we mogen er 5 weggeven. Meer weten over deze handige stofzuiger en de winactie? Lees dan snel verder!

De CX7-2-45AN, X Flexibility™ Animal Edition steelstofzuiger is soepel in handeling en sterk in zuigkracht. Deze Animal steelstofzuiger wordt speciaal geleverd met het gemotoriseerde X Flexibility™ Animal Care-mondstuk voor het in één beweging opzuigen van vuil en huisdierharen met het grootste gemak. De snoerloze steelstofzuiger van AEG biedt grenzeloze schoonmaakvrijheid op alle oppervlakken en staat klaar wanneer u hem nodig heeft.

 

De meest complete AEG steelstofzuiger van dit moment met een speciale mini turboborstel die gemonteerd kan worden op de uitneembare kruimelzuiger om ook uw meubels te ontdoen van haren en stof. Neem deze kruimelzuiger met mini turboborstel zelfs mee naar de auto of caravan. Er zijn optionele accessoires beschikbaar om de stofzuiger nog veelzijdiger te maken.

Uitslag van Het Testpanel

 

In maart 2018 is de AEG CX7 Animal steelstofzuiger getest door gebruikers van Het Testpanel. Uit dit onderzoek is onze steelstofzuiger beoordeeld met een 8/10 door 20 testers. Bij 85% hiervan overtreft of voldoet de stofzuiger aan de verwachtingen. 90% van de testers zou de AEG CX7 steelstofzuiger aanbevelen aan familie en vrienden.

Alle voordelen op een rij:

 

CX7 Animal Care-mondstuk
Gemotoriseerd CX7-huisdiermondstuk voor moeiteloos opzuigen van vuil en huisdierharen.

 

2-in-1 stofzuigen
Ervaar ultieme flexibiliteit en een functioneel ontwerp. Of u nu een groot gebied moet schoonmaken of een kleine, moeilijk te bereiken ruimte, de CX7 kan het aan. Met de eenvoudig los te maken handeenheid kunt u uw keukentafel, meubels of de binnenkant van uw auto moeiteloos schoonmaken.

 

Langwerkende Lithium HD Turbopower-batterij
Langer meer kracht met de hoogwaardige Lithium HD Turbopower-batterij die twee keer zo lang meegaat als een nikkelbatterij en lichter én gebruiksvriendelijker is. De batterij, die eenvoudig te vervangen en snel op te laden is, heeft een maximale werktijd van 45 minuten en de indicator geeft aan wanneer deze opgeladen moet worden.

 

Zelfreinigende BrushrollClean-technologie
U hoeft geen haren en vezels meer uit de stofzuigerborstel te halen. Laat de gepatenteerde BrushrollClean-technologie van de nieuwe CX7 schoonmaken door enkel op een pedaal te duwen!

 

DustSpotter LED-lampjes
Naast de 180⁰ draaibaarheid is het CX7-mondstuk voorzien van DustSpotter LED-verlichting voor een uitstekende schoonmaakervaring. Zorg dat u niets mist en precies ziet wat en waar u schoonmaakt, zelfs op de meest donkere plekken.

Win 1 van 5 AEG Animal Edition stofzuigers bij Dierspecialist!

 

We hebben een hele mooie #winactie voor u! We mogen namelijk 5 rode CX7 Animal Edition steelstofzuigers weggeven van AEG t.w.v. €299.-! Meedoen is simpel: klik op deelnemen aan de winactie & vul het formulier in. Nu maakt u automatisch kans op 1 van de 5 stofzuigers. Laat alle blaadjes en dierenharen maar komen!

 

Als u mee doet met deze actie gaat u akkoord met de algemene voorwaarden: https://goo.gl/D4BrQg. Deelnemen kan tot en met zondag 28 oktober. In de week van 29 oktober maken we de winnaars bekend.

 

Deze actie is inmiddels verlopen…

Reacties