Hamster als huisdier: verzorging, weetjes en tips

Hamsters, die kleine diertjes met hun schattige bolle wangen, zachte vachtjes en korte pootjes. Ze zien er aaibaar uit en kunnen erg tam worden. Hamsters slapen overdag en kunnen zelfs bijten als je ze wakker maakt. Voor kinderen kan dit minder leuk zijn. De hamster gaat slapen als zij wakker zijn en andersom! Bent u van plan om een hamster aan te schaffen als huisdier? In deze blog leest u alles over de benodigdheden, verzorging en het hanteren van hamsters.


Lees verder

Verzorging van de oudere hond: weetjes en tips!

Grijze haren, gekraak in de morgen en stijfheid bij koud weer. Vanaf een jaar of 8 valt een hond onder de senioren. De gezondheid van uw hond zal langzaamaan steeds meer aandacht van u gaan vragen. Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk genieten van uw trouwe viervoeter. Daarom is het extra belangrijk om goed alert te blijven op de gezondheid van uw huisdier en te genieten van de mooie momenten samen. Des te langer uw hond bij u is, des te mooier deze momenten worden omdat u meer naar elkaar toe groeit.


Lees verder

Voornemens nieuwe jaar? Ook voor huisdieren!

2019 staat voor de deur. De ideale tijd om te beginnen aan uw lijst met goede voornemens. Begint u 2019 ook positief met goede voornemens? Ga dan voor een positief resultaat en behaal uw voornemens samen met uw huisdier. Samen met mijn huisdier hoor ik u al denken. Ja, u hoort het goed. Uw huisdier gaat u helpen met het behalen van uw goede voornemens en zo begint u samen aan een fantastisch 2019.


Lees verder

Oud en nieuw vieren met uw huisdier!

Lichtflitsen, harde knallen, een hoop spektakel! Prachtig om te zien maar uw hond of kat kan hier doodsbang van worden. Waar wij het liefst het nieuwe jaar beginnen met knallend vuurwerk kan dit voor onze trouwe viervoeters een hoop stress opleveren. De angst voor harde geluiden is een natuurlijke angst die direct te maken heeft met overlevingsdrang. Vrijwel elk dier zal reageren bij het horen van een hard geluid. Het ene dier is hier gevoeliger voor dan een ander. Wat kunt u het beste doen om oud en nieuw zo aangenaam mogelijk te maken voor uw huisdier?


Lees verder

Weekendje weg met uw hond in een Fletcher hotel!

Geniet u ook zo van een weekend weg, maar wilt u absoluut niet zonder uw trouwe viervoeter gaan? Bij Fletcher hotels begrijpen ze dit helemaal! Maak nu kans op één van de 2 daagse arrangementen voor 2 personen in een Fletcher hotel naar keuze.


Lees verder

Kerst voor de hond en kat. Pas op voor de gevaren!

De feestdagen staan weer voor de deur. Dagen vol gezelligheid, samenzijn en vooral lekker eten. Ook onze dieren worden deze dagen extra verwend. Helaas komen er ook dieren door deze gezellige feestdagen in de problemen. Voorkom dat uw huisdier onnodig ziek wordt en zorg ervoor dat de feestdagen een liefdevol samenzijn tussen mens en dier.


Lees verder

Win 1 van de 5 AEG Animal Edition stofzuigers!

Een stofzuiger die moeiteloos dierenharen opzuigt? Ja die bestaat! De CX7 Animal Edition steelstofzuiger van AEG heeft een sterke zuigkracht en wordt geleverd met een gemotoriseerd mondstuk, speciaal voor het opzuigen van dierenharen. En het mooiste is: we mogen er 5 weggeven. Meer weten over deze handige stofzuiger en de winactie? Lees dan snel verder!


Lees verder

Mijn vogel trucjes leren

Wist u dat… een hond niet het enige huisdier is wat een pootje kan geven? Met wat training kan uw vogel dat ook in no time! En op uw vinger stappen, een rondje draaien of ja knikken en nee schudden. Natuurlijk is dit niet alleen om te showen met uw vogel. Door samen te trainen bouwt u een goede band op, werkt u aan de ontwikkeling en houdt u uw vogel lekker bezig. Klaar? Oefenen maar!


Lees verder