Wat is het beste kattenvoer? De voordelen van droogvoer en natvoer op een rijtje!

Er zijn meerdere soorten kattenvoer. Van brokken tot aan natvoer. Maar welk voer biedt uw kat nu de juiste vitaminen en mineralen voor een gezond kattenleven? En waaraan herkent u nu goede voeding voor uw kat? Bestaat het perfecte kattenvoer eigenlijk wel? In deze blog gaan wij op onderzoek uit en zetten wij de voordelen van droogvoer en natvoer op een rijtje.


Lees verder

Waarom knagen konijnen en knaagdieren

Konijnen en knaagdieren zijn dol op knagen! Wanneer uzelf een knaagdier of konijn hebt merkt u vast hoeveel er geknaagd wordt aan voedsel, het houten huisje in de kooi, op speeltjes en misschien stiekem wel aan de plinten. Heeft u ook een konijn die knaagt aan alles of een hamster die blijft knagen aan zijn kooi en bent u benieuwd waarom deze dieren knagen? In de blog van deze week leest u alles over het hoe en waarom konijnen en knaagdieren knagen.


Lees verder

Dagje weg met de hond

Het is Hemelvaart, de ideale dag om er lekker op uit te trekken! Voor veel mensen is Hemelvaart een extra vrije dag. En wat is er nou leuker dan vandaag lekker met uw hond op pad te gaan? Even quality time samen, maar waar kunt u nu het beste naartoe gaan? Een dagje uit plannen met uw hond lijkt soms lastiger dan het is. Gelukkig is er genoeg te doen! Waar u ook naartoe gaat, het is altijd handig om een vast aantal artikelen mee te nemen. In deze blog zetten wij de leukste activiteiten en handigste artikelen om de reistas van uw hond in te pakken op een rij.


Lees verder

Wat eten konijnen?

Ziet u ook door al het konijnenvoer het bos niet meer? Kan uw konijn blijven eten, maar heeft u geen idee wat nu de precieze hoeveelheid is en hoeveel hooi, brokken of snacks u mag geven aan uw konijn? Stop dan met piekeren en lees de gehele blog voor alle informatie over het eetpatroon van konijnen.


Lees verder

Puppy zindelijk maken

Yeah, u bent de trotse eigenaar geworden van een nieuwe pup! Zodra u thuiskomt begint het proces van zindelijk maken meteen. Uw pup zindelijk maken is niet moeilijk maar wel tijdrovend. Het is belangrijk dat u hier consequent mee bezig bent! Let hierbij goed op de signalen van uw puppy. Een ongeluk zit natuurlijk in een klein hoekje maar in deze blog geven wij u tips voor het zindelijk maken van uw puppy.


Lees verder

Help, mijn kat krabt aan de bank!

Denkt u wel eens als uw thuiskomt, oh nee daar gaat mijn mooie bank of behang. Of durft u zelfs het huis al bijna niet meer te verlaten, omdat u bang bent dat uw kat aan alles gaat krabben behalve de krabpaal? Of wilt u juist voorkomen dat uw lieve schattige nieuwe aanwinst het hele huis overhoop haalt? Dan is het tijd om daar nu verandering in te brengen. In de blog van deze week vertellen wij u alles over hoe u uw kat leert krabben aan de krabpaal en geven wij u tips om uw kat te laten wennen aan de krabpaal.


Lees verder

Wisselen van voer, hoe doet u dat?

Sommige eigenaren kunnen maar moeilijk geloven dat hun lieve honden en katten liever een constant eetpatroon hebben. Zowel katten als honden zijn gewoontedieren. In deze blog leest u dan ook alles over hoe u uw hond of kat het beste kunt laten wennen aan nieuw voer. Want af en toe wilt u gewoon ander voer dat beter is voor uw trouwe viervoeter.


Lees verder

De socialisatie van uw puppy

Het mooie weer is aangebroken, tijd om uw puppy te gaan laten socialiseren! Een pup die u bij de fokker ophaalt is meestal nieuwsgierig en ondernemend. Om ervoor te zorgen dat hij dat de rest van zijn leven blijft is een goede socialisatie noodzakelijk. Er zijn een aantal standaard dingen waar iedere hond mee gesocialiseerd zou moeten worden. Denk aan: vreemde mensen, vreemde geluiden, andere plaatsen, andere honden en verkeer. In deze blog leest u dan ook alles over het hoe en waarom van het socialiseren van uw pup.


Lees verder