Inmiddels zijn we er allemaal aan gewend: het thuiswerken. Steelt jouw kat altijd de show tijdens een Zoom meeting of plundert de hond je papierbak als je aan het bellen bent? Wij hebben 3 tips voor je om thuiswerken met je huisdier zo fijn mogelijk te maken. Heb jij alles in huis om het voor je huisdier zo comfortabel mogelijk te maken? Check het nieuwste aanbod op onze website!

  1. Wil je huisdier graag in jouw ‘kantoor’ zijn? Zorg dan voor een comfortabele slaapplaats voor hem of haar. Een kleedje, mand of kussen in je kantoor geeft je huisdier de mogelijkheid om rustig te gaan liggen
  2. Plan speelmomenten in en voorkom hiermee dat je huisdier de hele tijd aandacht vraagt. Op deze momenten krijgt je huisdier alle aandacht, maar ben jij aan het werk dan moet hij een plekje zoeken om lekker te slapen
  3. Zorg voor ritme! Als je meer thuis werkt is het verleidelijk je ritme wat aan te passen, maar probeer zoveel mogelijk het ‘normale’ ritme vast te houden met eten geven of uitlaten. Waarschijnlijk heb je nu minder reistijd dan voorheen, gebruik die tijd voor een extra lange wandeling. Niet alleen je hond zal zich beter voelen, ook jij begint fris aan je dag.
Reacties

Dierspecialist

Bij Dierspecialist houden we je graag op de hoogte met leuke, interessante en informatieve berichten over je huisdier. Volg onze nieuwste blogs, vlogs, video's en acties:

- Download gratis de Dierspecialist App
- Bekijk onze Facebook pagina
- Bekijk onze Instagram pagina
- Bekijk ons uitgebreide assortiment